JUWELAKVARIE LIDO AKVARIE (Foto: Petworld.dk)

JUWELAKVARIE LIDO AKVARIE (Foto: Petworld.dk)

Et akvarium er også til for syns skyld, så der er ingen undskyldning for ikke at gøre dit akvarium seværdigt med planter og andre dekorationer til dit undervandmiljø.

Kun fantasien sætter grænser

Først og fremmest kan man nu om dage få nogle enormt flotte og realistiske akvariebaggrunde, som monteres uden på akvariets bagside. Der er mange forskellige motiver at vælge imellem, og de kan ofte fås til under 100 kr.

Alternativt kan du selv få printet dine billeder fra den sidste dykkertur i god kvalitet og klistre dem fast på akvariet. Så bliver det også lidt mere personligt.

Når det kommer til dekorationer i selve akvariet er der uanede muligheder. I alle velassorterede dyrehandler kan du få et vælg af planter, sten og andre finurlige genstande. De fleste genstande er lavet i polyesterharpiks.

Hvis du er mere til det personlige præg, så kan du tage en tur til stranden og finde flotte ting som sten og muslingeskaller. Husk blot at give alle de her ting en tur i noget kogende vand, så du er sikker på at alle bakterier er fjernet, og du dermed ikke ødelægger dit ellers rene akvarievand.

God fornøjelse med udsmykningen.

Se her for inspiration til akvarieudstyr

Share