Foder produceret med 20 års erfaring (Foto Arion-premium.dk)

Foder produceret med 20 års erfaring (Foto Arion-premium.dk)

Alle danske dyreejere kender det. Hylderne i dyrehandlen bugner af forskellige foderprodukter, der alle kan et eller andet specielt, og alle er vanvittigt gode for lige præcis dit dyr. Så det kan nogle gange være en kamp at se igennem alle varebeskrivelserne og faktisk forstå, hvad der er godt for lige præcis dit kæledyr.
En af de producenter, du dog med sikkerhed kan købe foder fra, er Arion. Arion er en produktlinje til hunde og katte, der bliver lavet af hollandske Trouw Nutrition, og her er du sikret en høj kvalitet til en overkommelig pris.

Erfaring er nøglen

Først og fremmest handler det om, at Arion efter 20 år på markedet er så erfarne i, hvad der er godt for dit dyr, at du faktisk ikke selv behøver tænke særlig meget over valget, når du står i forretningen. Det er blot vigtigt, at du køber den type foder, der passer til lige præcis dit dyrs alder, størrelse, vægt og race. For der er stor forskel på næringsbehovet hos en dyreunge og en fuldvoksen.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad u skal vælge, så er det altid en god idé at spørge ekspedienterne i din lokale dyrehandel, da de med garanti kan forklare det for dig.

Læs mere om Arion her

Share