Hunden skal have sin egen hundeseng (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hunden skal have sin egen hundeseng (foto lavprisdyrehandel.dk)

Er du træt af at din hund allerbedst kan lide at falde i søvn i fodenden af din seng?

Så skulle du tage at prøve at forære den en hundeseng. Med dens egen hundeseng giver du din hund et tilhørssted og fristed, hvor den har lov til at være. Og mest af alt et sted, der kun tilhører den.

Det har alle brug for – hunde såvel som mennesker.

Vælg den seng, der passer til dig og hunden

Når du skal ud og vælge i udvalget af hundesenge, er det en god ide at have gjort dig nogle overvejelser over, hvad dine behov er – og hvad din hunds behov er.

Har du en hund, der tit er ude i det fri, hvor den bliver snavset? Så kan det være en god ide at vælge en hundeseng i plastik, da de er lette at tørre af. Hvis det er for hårdt at ligge på for hunden, kan du lægge et lille hundetæppe i, der er let at vaske i vaskemaskinen.

Omvendt findes hundesenge også i bløde stofmaterialer. Disse er sværere at gøre rene, men de minder til gengæld også mere om en menneskeseng. Så hvis din hund er en rigtig putter, er det måske en god investering. Hvis hunden da heller ikke er særlig stor, kan hundesengen også kommes i vaskemaskinen. Ikke desto mindre er et hundetæppe altid en god ekstra investering, der gør det let at rengøre din hunds nye yndlingssted i hjemmet.

I sidste ende kan det også være, din hunds behov for en seng er mere simpelt end først antaget. Faktisk har den bare brug for hundetæppet til at ligge på. Det kan placeres lige hvor det passer dig – ved siden af sengen, i køkkenet eller entréen og så er det som sagt let at vaske.

Se et udvalg af hundesenge

Læs meget mere om hundesenge via disse links:

Hundesenge giver alle familiens medlemmer en god nattesøvn

Find den rigtige hundeseng til din hund

Hundeseng – mere end bare en kurv

Share