Alle hunde skal have en god kurv (Foto Petworld.dk)

Alle hunde skal have en god kurv (Foto Petworld.dk)

Din hund giver dig sin totale kærlighed, og du vil selvfølgelig gerne være god ved din hund. Alle hunde har brug for sjov og leg – og det har de i alle aldre! Gennem leg får din hund rørt sig. Det ligger i dens naturlige gener, at den skal have afreageret og afprøvet en masse. Præcis ligesom du selv har det, vil din hund også gerne prøve nyt og være beskæftiget. En stillestående verden er simpelt hen bare kedelig og ikke særligt stimulerende.

Der findes et kæmpe udbud af sjovt hundelegetøj til både store og små legesyge hunde, og lige meget alder, bør du investere i noget forskelligt legetøj. Du vil hurtigt lære din hund at kende og finde ud af, hvilket legetøj den bliver gladest for, og hvad der passer dens temperament bedst.

Hundeartikler stimulerer din hund

Vælg hundelegetøj af god kvalitet. Det skal holde til, at din hund bider og flår i det. Nogle hunde elsker tyggelegetøj, og det er en glimrende ting. På den måde stimulerer den sin spytproduktion, så den ikke savler uhensigtsmæssigt, og den får plejet sine tænder. Det er vigtigt, for din hund børster jo ikke tænder hver aften, som vi gør det!

Hunde er ligesom små børn, og de fleste hunde elsker legetøj med lyd. Har du plads og overskud til det, skal din hund selvfølgelig have det. Jo mere den kan bruge sit legetøj til, jo bedre. Den skal stimulere alle sine sanser. Legetøj med lyd kan dog være belastende for dig og andre i hjemmet, så overvej, om det kan skal tages i brug udendørs eller i bestemte legerum.

Læg altid lidt legetøj i hundekurven. Se forskellige hundeartikler her.

Share