Du kan vælge billigt foder med god samvittighed (foto lavprisdyrehandel.dk)

Altid det bedste (foto lavprisdyrehandel.dk)

Det kan nogen gange være svært at få sin hund til at lystre blot ved at råbe efter den. Og det kan godt give problemer, når man har købt en ny hund, der skal til at opdrages, så den for eksempel ikke springer op ad folk, og ikke sætter sig ned, når den bliver bedt om det. Grunden til at det kan være svært at nå igennem til sin hund er, at menneskets bedste ven hovedsageligt reagerer på toner og akustiske signaler. Hunde kan faktisk have ret svært ved at opfange, når et mennesker taler, og derfor kan det være en god ide at investere i en hundefløje eller rettere sagt en højfrekvensfløjte.

 En lydløs hundefløjte der virker

Der er flere grunde til at købe en højfrekvensfløjte. Den første, som nævnt ovenfor, er at hunde reagerer meget bedre på toner og akustiske signaler. En højfrekvensfløjte sender en høj tone ud, som mennesker faktisk ikke kan høre. Det kan måske godt virke lidt mærkelig at stå og fløjte i en hundefløjte, der ikke kommer nogen lyd ud af – i hvert fald ikke noget et menneske kan høre. Noget helt andet gælder hunden. For højfrekvensen går direkte ind hos den, så selvom du ikke hører noget, så vil du straks kunne se at din hund reagerer, når du puster ind i den lydløse fjøjte.

Hunden lærer nemmere

Du vil hurtigt kunne se, at din hund nemmere og hurtigere lystre, og det giver resultater til hundetræningen. Hvis du så sørger for at sende de samme signaler af sted, når du vil have din hund til at gøre noget bestemt, så opfatter hunden langt hurtigere dine intentioner. Skynd dig derfor ud og købe en højfrekvens hundefløjte. Du kan både finde dem hos din lokale dyrehandel, men også på internettet, hvis du googler hundefløjte eller højfrekvensfløjte.
Læs mere om hundefløjte her

 

Find mere tilbehør:

Få ny hundesnor – hold styr på din hund og gå nogle gode ture

Hold din hund varm med et flot hundedækken

Share