En hundefløjte er perfekt til træningsøvelser (foto petworld.dk)

En hundefløjte er perfekt til træningsøvelser (foto petworld.dk)

Kan du have problemer med at få din hund til at komme, når du kalder på den? Måske er din stemme ikke stærk nok? Ikke gennemtrængende nok? Måske synes du bare, at det er for anstrengende at kalde eller råbe. Det kan du heldigvis let løse ved at investere i en hundefløjte, som har en signifikant lyd, der uden tvivl får din hund til at komme løbende, så snart du puster en smule i den.

Din hund skal naturligvis lige lære hundefløjten at kende, derfor er det en god ide, at du laver nogle træningsøvelser med fløjten og din hund, så den ved, hvordan den skal reagere i forhold til, hvilken fløjtelyd du fløjter med.

En hundefløjte er en afdæmpet og mindre stressende måde for dig at kommunikere med din hund – samtidig med, at det også er en lyd, din hund kan høre på lang afstand. For eksempel på en mark eller i en skov.

Gevinsten du ikke kendte til

En gevinst er jo som regel noget, man ikke regnede med, man kunne få. Det er noget, der kommer som en positiv overraskelse, der gør livet lettere i et større eller mindre perspektiv.

Med en hundefløjte får du og din hund uden tvivl en stor gevinst. I lærer at kommunikere på en helt særlig måde uden store anstrengelser. Hundefløjter kan have mange forskellige lyde, og det er en god ide, at du forhører dig angående hvilken lyd din fløjte bør have i forhold til, hvilken hund du har.

Hundefløjter er ganske simple og fungerer slet ikke så hektiske, som for eksempel en dommerfløjte. Der er masser af behagelig hjælp at hente i en hundefløjte – hvorfor ikke gribe muligheden og gøre livet lidt lettere, når det kommer til at kalde på din hund?

 

Se udvalget og vælg en hundefløjte her

Share