Madskål til hunden (Foto: petworld.dk)

Madskål til hunden (Foto: petworld.dk)

Vi kan hurtigt blive enige om, at det rigtige hundefoder er vigtigt for din hund. Men det samme kan hundens madskål. Der er mange muligheder for design, funktionalitet og farve. Det vigtigste er, at du finder en madskål, som du kan holde ud at kigge på, og som din hund kan lide at bruge.

En madskål i teknologiens tidsalder

Den traditionelle form er jo, at have en brun lerskål stående på en avis ude i bryggerset. Sådan har det altid været. Men efterhånden er der mange andre muligheder, når det kommer til madskålen. For eksempel kan du vælge en foderautomat.

Den vil spare dig for selv at skulle fylde hundens madskål, når det er tid til at spise. En foderautomat fra mærket TRIXIE kan du indstille til at give foder på et specifikt tidspunkt og i en bestemt mængde – det kan være nyttigt, hvis du er på arbejde hele dagen, og hunden er alene hjemme. Så er du sikker på, at hunden får mad på det rigtige tidspunkt. TRIXIES model kan programmes til at give tre måltider om dagen, og det smarte er, at den også kan navigere mellem forskellige størrelser måltider.

Findes masser af hundetilbehør her!

Share