Iams, så behøver hunden ikke kun få tørfoder (foto petworld.dk)

Iams, så behøver hunden ikke kun få tørfoder (foto petworld.dk)

Din hund fortjener det bedste, og det er der flere hundefoderproducenter, der er enige i. Derfor bugner markedet efterhånden med produkter, der tilgodeser din hunds behov, hvad enten den er ung eller gammel, stor eller lille. Når først du er sporet ind på, hvilken type foder, din hund har brug for, kan du afprøve forskellige produkter for at se, om hunden så også gerne vil have det, du nøje har udvalgt til den.

Hunde kan nemlig også have en mening om tingene, selvom de oftest tømmer madskålen for det indhold, du putter i den. Hold lidt øje med hunden – virker den tilfreds, eller virker den utilfreds med maden? Måske tøver den lidt, inden den spiser, eller måske går den til og fra skålen og skal lige tage sig sammen. Måske skulle du prøve en anden slags foder?

Foderet fra Iams er vådt og godt

Din hund behøver nemlig ikke kun at leve af tørfoder. Tørfoderet er en praktisk løsning, fordi du får meget mad for mindre penge. Men helt ærligt, ville du ikke blive træt af tørfoder i længden? Derfor kan du med stor succes sætte lidt kulør på hundens hverdag med den så at sige våde kost fra Iams. Se et stort udvalg af produkter fra Iams her

Den våde kost kommer i små pakninger og kan bestå af hele stykker protein, for eksempel kød fra kylling, okse, lam, men der kan også være både fisk eller æg i. Det er alt sammen gode proteinkilder til din hund. Desuden får hunden masser af grøntsager i det våde foder, alt fra grønærter og gulerødder til spinat og søde kartofler. Og selvfølgelig er foderet uden tilsætningsstoffer og endda også gluten, der kan være skidt for hunde.

Få mere information om Iams:

Iams er god kvalitet lige ned i foderskålen

Iams – fri for konserveringsmidler

Share