Det er nemlig hipt at have en minihund som kæledyr. Både herhjemme og ikke mindst i det store, glamourøse udland er de små hunde nærmest blevet accessories på linje med en fiks håndtaske eller et fancy smykke. Men selv om de er små, de kære kræ, så kræver de mindst lige så meget pleje og omhyggelighed som andre dyr, eller større hunde. Ikke mindst når det kommer til deres kostbehov.

Vær opmærksom på deres kost behov

Der er nemlig kæmpe stor forskel på om du skal opfylde en lille eller en stor hunds ernæringsmæssige behov. Ligesom der er forskel på hundens motionsbehov medvidere. Behovet for den rette mængde af vitaminer, kulhydrater, fedtstoffer og proteiner er fx afhængig af den enkelte race fordøjelsessystem, tarmlængde, energiniveau og et utal af andre parameter.

Derfor er det særligt vigtigt, hvis du hoppe med på hunde moden, at du sætter dig ind i din nye bedste vens behov. Og efterfølgende finder en leverandør, der har et foderudvalg særligt beregnet til DIN hunds race. En af de distributører, der er længst fremme i forhold til deres udvalg til de små hunderacer er anerkendte Royal Canin, hvis produkter forhandles i over 90 lande over hele verdenen.

Find det rigtige foder her fra Royal Canin!

Share