Det bliver ikke bedre end en K9 sele (foto petworld.dk)

Det bliver ikke bedre end en K9 sele (foto: petworld.dk)

Det er ikke noget, der kun går igen hos hunde, nej, lysten og driften til at ville bevæge sig er ganske naturligt givet hos alt, der er levende. Det er heller ikke noget, man som sådan skal forhindre. Hvis man har en hund med masser af energi, må man egentlig bare være glad for, at den på den måde nyder at være udenfor. Men det kan alligevel godt være problematisk især i sociale situationer, hvor hunden overtræder vores kære medmenneskers grænser. Det må selvfølgelig forhindres. Og nogle gange kan det egentlig godt være lidt problematiske med den traditionelle hundesnor, der river de små hvalpe de forkerte steder.

Selers fordele

Derfor kan det godt anbefales, at man undersøger de forskellige former for hundeseler, der er på markedet. Her kan en julius k9 klart anbefales. Den er både praktisk, komfortabel og dynamisk at have med at gøre. Det betyder, at man som hundeejer nemt og uden panik kan tage sit yndlingskæledyr med ud i en tur. Hvad enten det er i en park sammen med andre eller det blot er ude i bybilleddet blandt andre mennesker, kan man være sikker på, at det nok skal kunne foregå nemt og fleksibelt. En julius k9 er nemlig spændt nemt omkring kroppen på dyret og giver således også de bedste muligheder for dyret. Det er en sele, der gør det nemt for dyret at kunne bevæge sig rundt og ligeledes for ejeren at sende kæledyret de rette signaler uden, at det forvolder hverken smerte eller skade.

Komfortabel for ejer og for hund

En julius k9 er den perfekte sele til den unge hvalp, der blidt skal fortælles, hvordan og hvorledes af ejeren. Den sidder godt på kroppen og garanterer komfort både ejer og for hund. På nettet findes et stort udvalg af julius k9 til glæde for ejer og for hund.

Læs meget mere om julius k9 her

Find en K9 sele her:

K9 sele træner din hund og holder den sikker

En K9 sele er praktisk på længere gåture

Share