Det bliver ikke bedre end en K9 sele (foto petworld.dk)

Det bliver ikke bedre end en K9 sele (foto petworld.dk)

Det kan være ganske praktisk med en hundesele, hvis din hund trækker meget. Mange hvalpe vil også have godt af at gå med sele, fordi de først skal til at lære, hvordan man går tur på en pæn og praktisk måde. Der er dog flere fordele ved at benytte sig af en god hundesele. Hundeselen fordeler trækket og belastningen på hundens krop, så den ikke tager unødigt skade i hals- og nakkemuskulaturen, som når der bliver trukket i hundesnoren, der er fæstnet til halsbåndet. Der ud over vil det være lettere for dig at holde din hund tilbage, fordi du også får mere at rive fat i.

K9 selen er et godt bud på en sele af høj kvalitet, og den vil være praktisk på længere ture, fordi den vil spare din hund for ømhed og dig for kræfter i armene.

K9 sele af særligt materiale

K9 selen er oprindeligt udviklet til redningshunde og arbejdshunde. Derfor er den helt særlig holdbar og komfortabel. Den er lavet i vandtæt materiale, så din hund bliver skærmet en smule for den våde regn. Du kan forestille dig, at det er ganske ubehageligt og afkølende for din hund at være våd, da det svarer til, hvis vi har vådt hår udendørs også.

K9 selen er desuden foret med lækker Øko-tex, der er en god blød og slidstærk bomuld. På den måde skåner du både din hunds pels og hud, og du undgår dermed vabler eller bare pletter. Det har ingen hund fortjent.

Køb en K9 sele her

Share