Husk hundetegn (foto lavprisdyrehandel.dk)

Husk hundetegn (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et hundetegn tilbud henvender sig til alle hunde som en mulighed

Hundetegn tilbud er et fordelagtigt tilbud, hvis man gerne vil have det bedste ud af sin tilværelse med sin hund. En hund forlanger og har brug for et navn. Hvad er en eksistens uden navn andet end løsrevet fra rødder og fra stamme? Hvad er en eksistens uden navn andet end en eksistens ubetinget frigjort fra omstændigheder, den tænker sig uafhængig fra. Men det passer ikke. Det er ikke sandt. Ethvert navn er også en mulighed, for både at tænke og være i kraft af selvet og et andet. Her handler det altså om at kunne bygge videre på nogle af de mere opbyggelige perspektiver, der er med til at sætte nogle muligheder i stand. Det handler om at kunne falde til og falde til ro.

Navnet som forhandling

Det er ikke sådan, at navnet i bogstaveligste forstand oversætter en identitet og lader den opstå som det ene. Den lader tværtimod en spænding mellem navnet og bevægelsen indfinde sig, som er konstant med til rykke og forhandle ved netop det, som man kalder for hunden. Her er tale om en konstant vekslen, en konstant udvikling, nybrud, der etablerer sig i kraft af de forskelligheder, der viser sig mellem navn og nyhed. Hundetegn tilbud lader alle levende hunde få et navn, som de kan vedkende sig.

Logocentrismens muligheder

Et hundetegn bibringer nye identiteter og nye ligheder. Her skabes et miljø og et rum for forståelse og eventyr. Med et navn har man altid et udspring og en mulighed for at kunne etablere sig indenfor det grundlæggende logocentriske system, vi har opfundet. Det logocentriske er en overvejende mulighed og ikke en forbrydelse. Men en mulighed for ejer og hund at komme hinanden nærmere i en navnepåkaldelse, der står som essentiel i forholdet. Find tilbud på hundetegn- og skilte her. 

Find flere hundetegn her:

Med et hundetegn passer du godt på din bedste ven.

Vælg hundetegn med ’Bling Bling’

Share