Frolic er billigt - men det gør ikke noget (foto petworld.dk)

Frolic er billigt – men det gør ikke noget (foto petworld.dk)

Frolic kommer i store poser fyldt til kanten med kvalitet
Det kan være svært at finde ud af, hvad der egentlig er det bedste foder at byde sin hund. Der er mange forskellige producenter og mærker og prisgrupper at vælge imellem, så hvad er egentlig det bedste, når det kommer til stykket?

Frolic er et rigtig godt bud. Her får du foder i faste bidder, der er fyldt med proteiner, kulhydrater og vitaminer. De tre ting, som din hund har allermest brug for.

Proteinerne er gode for din hunds muskler. De sørger for, at musklerne får den næring, de skal have efter en lang løbetur, men de sikrer også, at musklerne holder sig stærke i takt med, at din hund bliver ældre. Kulhydraterne hænger ligesom proteinerne sammen med, at aktive hunde brænder meget energi af, når de er ude at løbe eller gå sammen med dig. Kulhydraterne skal sikre, hunden holder en sund balance i kroppen. Vitaminer er heller ikke til at komme udenom. Disse sørger for at mundhygiejnen er i top, at pelsen er blød at ae, og kløerne er hårde og solide, så de ikke knækker, når din hund er ude at boltre sig.

Frolic kan du roligt vælge – Frolic indeholder det hele.

Tag Frolic med på gåturen

Når I er på vej ud på en af dagens daglige gåture, rækker du formentlig altid ud efter et par godbidder til lommen. Måske er det nogle, du har købt specifikt som godbidder.

Sådan behøver det ikke at være længere. Frolics tørfoder er lavet, så de består af en hård ydre skal, hvor de indeni har en blød midte. Perfekt som en snack på turen – god at tygge i for hunden og nem at have i lommen.

Med Frolic hundefoder får du en helhedsløsning, der gør det lidt nemmere at købe ind i hverdagen.

Share