Vær forberedt og undgå kryb (Foto Petoworld.dk)

Vær forberedt og undgå kryb (Foto Petoworld.dk)

Sommeren er den bedste årstid på året. De lange lyse aftener og varme temperaturer indbyder til masser af udendørs aktiviteter. Hvad end det er morgenmad på terrassen, leg i haven eller lange gåture i skoven med hunden, så er sommeren tidpunktet, hvor det skal foregå, hvis det skal gøres underpæne vejrforhold.
Men inden du bevæger dig ud på eventyr i naturen sammen med din hund, så skal du gøre et par ting for at sikre, at i ikke kommer hjem med ubudne gæster.

For sommeren er nemlig også højsæsonfor loppe- og flåteangreb, og hvis du vil undgå at skulle kæmpe med lopper i huset over længere tid, så er det en god idé at fore proaktiv.

Better safe than sorry

Og du kan komme de forskellige skadedyr i forkøbet, ved at forbehandle med et loppemiddel. Den forbehandling kan nemlig spare dig for en besværlig kamp med skadedyrene hjemme i dit hus, samt selvfølgelig spare din hund for en del kløen og ubehag.

Hvis du vil vide mere om loppemidler, og hvad der virker bedst, er det en god idé at starte ud på internettet. Her kan du finde masser af info, samt sammenligne priser og egenskaber.

Se nærmere på frontline produkter her

Share