TRIXIE GRÅ NYLONHALSBÅND (Foto: Petworld.dk)

Find et lækkert halsbånd til din søde hund! (Foto: petworld.dk)

Det er godt at have styr på din hund. Det hjælper et hundehalsbånd med navn på. Halsbåndet kan både fungere som det sted, hvor du sætter hundesnoren fast, men også det sted, hvor du skriver hundens navn og andre vigtige informationer på et skilt eller vedhæng i form af et hundetegn.

Hundetegn er en lille metalplade, som du sætter fast i hundens halsbånd med navn på hunden, adresse og telefonnummer. Du kan også sætte et skilt, der fortæller, hvilke vacciner, som din hund har. Dette er alle ting, der gør din hund identificerbar og hvis din hund bliver væk, så vil folk nemt kunne finde frem til dig uden at være bekymrede for, om din hund er herreløs og farlig.

Hundehalsbånd med navn i mange varianter

Der findes mange forskellige slags hundehalsbånd. De mest almindelige er dem, du spænder rundt om hundens hals og som hunden har på hele tiden. Mange steder er det et krav, at hunden bærer et hundehalsbånd med et hundetegn i. Der findes også andre slags hundehalsbånd, som du kan give din hund på. Det kan eksempelvis være de halsbånd, der er en del af et selesystem, der strammer ind om halsen, når du trækker i hunden og hjælper til at opdrage på hunden.

Om du har en stor eller lille hund, så findes der et hundehalsbånd, der passer til hunden og de fleste halsbånd kan justeres, så de kan blive større eller mindre, når hunden vokser eller taber sig. Vær dog opmærksom på, at der findes særlige hvalpehalsbånd og at du bør købe et nyt halsbånd, når hunden blive større, så det ikke strammer unødvendigt om hundens hals.

Her kan du finde forskellige hundehalsbånd med navn

Se forskellige halsbånd til hund her:

Gode kvalitets hundehalsbånd til alle slags hunde

Et anti gø halsbånd bringer roen tilbage igen

Share