HILLS VOKSENFODER - ADULT SMALLMEDIUM (Foto: Petworld.dk)

HILLS VOKSENFODER - ADULT SMALLMEDIUM (Foto: Petworld.dk)

Hvem siger at kvalitetshundefoder skal koste kassen? Det er der faktisk ingen, der gør, og alligevel styrter folk ud og investerer det hvide ud af øjnene i alt muligt speciallavet hundemad. Du kan sagtens få speciallavet mad og forkæle din hund for få penge, du skal bare kigge dig godt nok for.

Hund på SU-budget

Der er økonomisk ingen grund til, at det ikke skal være muligt at have hund, når man studerer. Man skal selvfølgelig have tid til at gå tur med den og alt det der. Men hvis det eneste, der står mellem dig og dit nye kæledyr, er, at det bliver for dyrt, så er det næsten ærgerligt. Ikke hermed sagt at det selvfølgelig ikke koster nogle penge med forsikring eller vaccination, men sådan en ting som hundefoder kan du sagtens få i rigtig god kvalitet og til en billig penge, hvis du ved, hvor du skal kigge. På petworld.dk kan du hver dag finde fantastisk gode tilbud, som enten kan være tilpasset en seniorhund, en hvalp eller den almindelig voksne hund. Det er bare at finde frem til det produkt, som du mener, din hund vil kunne lide.

Tjek med dyrlægen

Når du finder foder til din hund, og du er ny som hundeejer, er det altid lige en god idé at tjekke med dyrlægen, før du køber noget hundefoder. Han eller hun har en masse gode tips til, hvad du skal kigge efter i hundens kost. Det gør den del nemmere.

Klik her, hvis du vil se petworld.dk’s store udvalg af hundefoder!

Share