Kvalitetsfoder er vigtigt! (Foto Arion-premium.dk)

Kvalitetsfoder er vigtigt! (Foto Arion-premium.dk)

Din hund har ikke brug for hundefoder. Jo, det har den, men den skal have mad af kvalitet, præcis som du vil. Det er ikke kun for forkæle din hund, men også for at sikre dig en sund og rask ven.

Sørg for at din hund får den rette hundemad. En god hundemad indeholder fibre, vitaminer, proteiner og mineraler. Det er grundlæggende byggesten for både dig og din bedste ven. Der findes en lang række gode og økonomiske produkter, der opfylder disse krav, men derfor kan du med fordel sagtens variere din hundemad alligevel.

Du vil hurtigt opdage, at din hund vil foretrække noget mad frem for andet, men prøv dig frem! Varierer du foderet, sikrer du dig, at din hund får sine nødvendige konsttilskud. Desuden vil det give dig en glad hund.

Hundemad skal ikke bare mætte

Hundemad kan med fordel bruges til andet end blot at fylde maven på din firbenede ven.
Din hund skal stimuleres og forkæles, og gennem leg kan du udvikle og opdrage din hund. En velopdragen hund i balance er god familiehund, og det vil du hurtigt opdage.

Giv din hund masser af ben, som den kan gnave i. Det er en sund beskæftigelse, som den vil elske. Fra naturens side er din hund skabt til spise levende kød. Derfor er dens mundhygiejne indrettet således, at den ved at gnave i ben renser sine tænder. Din hund skal selvfølgelig, som du selv har det, have en god mundhygiejne. Et besøg hos dyrlægen kan være dyrt!

Du behøver heller ikke at spare på godbidderne. Brug dem i stedet med omtanke. Godbidder er glimrende at bruge som belønning, hvis du vil opdrage din hund i forskellige adfærdsmønstre. Stopper den med at gø af postmanden, så kan du med fordele forære den en godbid. Lægger den sig, når du beder den om det, kan du ligeså give den sin slik. Mulighederne er mange, men du behøver ikke være bekymret. Mange varianter af hundekiks indeholder en lang række sunde kosttilskud for din hund.

Find hundemad her

Share