Din hund fortjener bedre end en hård kurv (Foto Petworld.dk)

Din hund fortjener bedre end en hård kurv (Foto Petworld.dk)

I dag er en hundekurv ikke længere bare en hundekurv. Hundenes kurve er i dag i højere grad betragtet som det, de er – nemlig en seng til din hund. Det har betyder, at der i dag er langt mere fokus på komforten i de såkaldte hundesenge, og at man har et stort fokus på, hvor godt hunden sover.

Så det er efterhånden ved at være out med de gamle brugte tæpper, som hunden som på eller den klassiske fletkurv, som så mange af os har set og forbinder med en almindelig og traditionel hundekurv.

Nye tider

Fletkurven kan du selvfølgelig stadig få, og den er stadig et populært valg i dee forskellige dyrehandler. Men i dag kan man sågar gå så langt som til at få en såkaldt skalseng i imiteret læder, som er blød og lækker for hunden at ligge på. Prisen følger også med, og for en rimelig stor skalseng, i det imiterede læder kan man hurtigt komme til at slippe op imod 800 kroner. En pris, der havde virket meget høj for få år tilbage.

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du starte med at surfe lidt rundt på nettet for at se det store udvalg af sovepladser til hunde.

Se en række hundesenge her

Share