Hunde pullover (Foto: Petworld.dk)

Hunde pullover (Foto: Petworld.dk)

Tøj til hunde. Det lyder latterligt, og du synes også, at det lyder som en modedille. Hunde har jo overlevet i naturen mange år uden at gå med strik og frakke, men det er faktisk ikke så latterligt igen. Det kommer an på, hvilken hund man har. Hvis man har en lille hund, kan det faktisk være en nødvendighed.

Små hunde skal pakkes ind

Det kommer som sagt helt an på, hvilken hund der er tale om. De helt små hunde er faktisk først kommet til senere, så de er ikke vant til koldere temperaturer som deres forfædre. De er skabt efter, at man er begyndt at avle på bestemte måder for at få bestemte racer af hunde. Disse små hunde kan ikke holde varmen, og derved kan hundetøj være en nødvendighed, især med de kolde vintre som vi har i Danmark. Det, man skal være opmærksom på, er, hvordan hunden opfører sig, når den er ude. Hvis den ryster og skævler, så er det fordi at den fryser, og så er der behov for tøj. Hvis en hund fryser, så er den ligesom os mennesker ligeså udsat for sygdom og forkølelse.

Man skal dog være opmærksom på, at det skal være for hundens skyld, at man giver den tøj på og ikke for ens egen fornøjelse.

Se udvalget af hundetøj her.

Share