Hundetøj er sund fornuft og sjovt (foto petworld.dk)

Hundetøj er sund fornuft og sjovt (foto petworld.dk)

Man behøver ikke være Paris Hilton for at iklæde sin hund et stykke tøj. Alligevel er det som regel de små hunde, der har brug for lidt beklædning til at holde varmen. Hundetøj er en god løsning, hvis hunden har en tynd eller ingen pels, eller hvis du bare gerne vil tilføre den lidt ekstra nuttet- og personlighed.

Din hund skal selvfølgelig iklædes kvalitet. Derfor er alt hundetøj lavet i lækkert stof, der sidder behageligt og stadig giver din hund en stor bevægelighed. Det er jo trods alt et lille dyr, der elsker at lege, vi har med at gøre.

Hunde er også dyr, der holder af at være ude. Tøjet kan blive beskidt og slidt. Det kræver endnu bedre kvalitet. Derfor er hundetøjet – om det er jakker, bluser eller tørklæder – er de lavet i den bedste slidstærke kvalitet, til gode priser og så er det let at vaske!

Gør din hund synlig

Når du er ude at lufte din hund, er det altid en god sikring at sørge for, den kan ses. Med små halstørklæder med reflekser er dette problem løst. Reflekserne gør hunden synlig i trafikken – og samtidig får den måske også lidt mere streetkredit med sit smarte hundetøj.

Halstørklæderne er også gode om vinteren, hvor det kan gå hen og blive rigtig koldt. Med et hundehalstørklæde sikrer du, at den ikke fryser og bliver syg.

På vandet kan det også være koldt – og så kan man risikere at falde i vandet. Det samme gælder for en skibshund, der kommer med på familiebåden. For at sikre turen ikke ender fatalt, er et smart træk at iføre din hund en redningsvest. Som en del af alt det andet hundetøj, findes der også forskellige hunderedningsveste til hunde i alle størrelser.

Se et udvalg af hundetøj her

Share