En hund i en sele er en kontrolleret hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

En hund i en sele er en kontrolleret hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

Når man har hund, handler det om at passe godt på den i alle dens livsfaser. Ligesom det gælder for mennesker, så har hunde forskellige behov, som livet udvikler sig. Her er en K9 sele en god følgesvend i flere af livets stadier.

En K9 sele er først og fremmest god i hundens opdragelsesfas. Her bibringer selen muligheder for at kontrollere hunden på det behagelig vis. Det er nemlig sådan med en K9 sele, at den, i stedet for blot at sidde omkring halsen, sidder omkring torsoen på din hund. I praksis er dette en rigtig smart ting i forhold til at styre din hund på en behagelig måde.

Hunde kan trække meget, når de er hvalpe, nysgerrige og endnu ikke har lært at gå stille og roligt. Her er en K9 sele perfekt, fordi den fordele vægten fra trækket rundt på kroppen og på den måde ikke gør hunden mere stresset og åndeløs – men i stedet får den til at slappe en smule af.

Tag K9 selen med videre på livets sti

En K9 sele er ikke kun god, når det kommer til livets unge og ustyrlige faser. En K9 sele er et perfekt redskab uanset om livet står på hæld eller det er helt nyt. Selen er nemlig behagelig og blød at have på, den er slidstærk og vandtæt. Det vil sige, den er rigtig god om vinteren på koldere dage, hvor det kan være en god ide at iklæde sig et lækkert lag eller to ekstra. Her er en K9 sele helt perfekt.

Men en K9 sele er også en god ting, hvis du har en hund, der laver mange aktive øvelser, den passer på hunden og sikrer, den ikke sidder fast farlige stedet – som i halsen, hvor den kan blive kvalt.

Se udvalget og vælg en K9 sele hos eventyrsport.dk

 

Find mere information om K9 seler her:

En K9 sele er praktisk på længere gåture

Share