Kattegrus er en naturlig del af det at have en kat (petworld.dk)

Kattegrus er en naturlig del af det at have en kat (petworld.dk)

Kattegrus slipper mennesker og katte fri. Der er ikke noget bedre end som kat eller som ejer at vide, at man ikke er afhængig af at skulle noget på et bestemt tidspunkt. For katte kan det særligt være en gene for dem ikke at kunne komme på toilettet, når det er, at der er brug for det. Man kan som ejer sjældent vide, hvornår der egentlig er brug for det. Derfor er der mange, der installerer kattegrus i kattebakker i hjemmet.

Smart løsning

Disse kattebakker gør det muligt for kattene at kunne gøre, hvad de har lyst til, når de har lyst til det. Katte er frie væsner. Katte er glade for at kunne gøre, hvad de har lyst til, når de har lyst til det. Som ejer er det en god ide at gøre sig selv og sine katte fri, når der nu er mulighed for det. Kattegrus åbner op for en ny og mere fri verden for både katte og mennesker. Det gør både katte og ejere glade for ikke at skulle tage højde for kattenes vaner og uforudsigelige døgnrytmer.

Nemmere dagligdag

Kattegrus er smart, fordi det er anvendeligt og praktisk. Det er nemt at bruge. Det maskerer på nem vis lugten af urin eller afføring fra kattebakken, og katten får også mulighed for at tildække dens efterladenskaber. På den måde er det en meget privat genstand at have. Den er privat, fordi katten selv får lov til at tildække efterladenskaberne. Hvis bare man stiller kattebakken et sted, hvor den ikke står til fuld skue, er kattebakken et meget privat instrument. Kattegrus kommer til at slippe hele familien og katten fri for alle de gener, der dagligt har været forbundet med at skulle åbne.

Læs mere om kattegrus:

Kattegrus er der for alle selvbestemmende katte

Godt kattegrus, der hverken støver eller lugter

Vælg kattegrus, der ikke støver

Share