Om sitet

Er du den heldige ejer af fisk, en gnaver, en kat eller en hund? Så allerførst. Tillykke. Det er fantastisk at være kæledyrsejer, uanset hvilke dyr man har. Men det kan også være en noget dyr affære at få fat på alt det tilbehør, foder eller udstyr, dyret har brug for. Vi vil gerne hjælpe dig med at anskaffe sig det hele – uden at udhule budgettet. Derfor kan du på dette site få en masse tilbud på det mest nødvendige. Vi støvsuger nettet og udvælger nøje de produkter, vi tror, du og dit kæledyr får mest ud af.

Find vej i junglen

Markedet for tilbehør og udstyr til kæledyr er kæmpestort. Derfor er det ikke nemt at finde rundt i – uanset, om du er nybegynder eller garvet i faget. Det er jo umuligt at følge med alle nye udviklinger eller produkter, der bliver lavet. Det er det hul, som vi gerne vil udfylde med dette site. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde rundt i det store udvalg og ende med at købe noget, som du kan regne med holder i lang tid fremover.

Gå efter kvaliteten

Det vigtigste for dit kæledyr og dig er, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Hverken af foder eller udstyr til dyret. Et kæledyr er en langstidsinvestering. Det samme er alt, hvad du køber til dyret. Jo længere det holder, jo bedre. Det betyder desværre, at du ikke altid kan komme af sted med at købe det billigste hos dyrhandleren. Men vi har gjort os umage for at finde gode produkter af en vis kvalitet, men til den billigste pris. Så betaler du ikke for meget, men du får foder og tilbehør, som dit kæledyr bliver glad for.

Mest til hunde og katte

Der er ingen tvivl om, at der er nogle kæledyr, som er mere populære end andre. Katte og hunde er uden tvivl de meste købte dyr i Danmark. Derfor er en stor del af sitet helliget informationer om, hvordan du forsøder dit liv som katte- eller hundeejer. Vi skriver specielt meget om foder på den front, fordi der er mange kæledyrsejere, som ikke er særlig gode til at fodre deres kæledyr bedst. Forkert diæt kan føre til sygdom eller overvægt. Det er desværre et stort problem i Danmark, og det vil vi gerne afhjælpe. Derfor kan du på dette site få masser af viden om, hvordan du finder det bedste foder til lige præcis din hund eller kat.

Giv os et prag

Vi tager altid gerne i mod tips og gode råd fra dig. Vi forsøger hele tiden at udvikle os og gøre sitet bedre. Men i den proces har vi stort brug for din hjælp. Alle kæledyrsejere har deres egne erfaringer med foder, måske kender du selv til nogle gode tilbud eller har et godt råd til, hvor man skal lede. Uanset hvad, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til os med ris, ros eller gode råd. På forhånd mange tak.

Share