Få en rask hund med Royal Canin (Foto Petworld.dk)

Find Royal Canin foder online til lave priser (Foto Petworld.dk)

Royal Canin er kendt for at producere foder af eksklusiv kvalitet og som kun fokuserer på dit kæledyrs ve og vel. Dybdeborende undersøgelser omkring dit dyrs ernæringsbehov og energiudladning danner baggrund for de mange fodervarianter, uanset om du har hund eller kat. Det er eksperternes viden om dit kæledyr samt de mange års erfaring indenfor produktion af dyrefoder, at Royal Canin er placeret solidt blandt eliten.

Royal Canin – priser efter kvalitet

Mange kan måske synes, at det er dyrt at købe Royal Canin. Priserne er ganske vidst også lidt højere end de gængse mærker, som man ofte finder i diverse supermarkeder, men sku ikke hunden på hårene. Ingredienserne og måden, hvorpå foderet er produceret udgør nemlig den væsentligste forskel på Royal Canin og de billigere produkter. Royal Canin indeholder et langt større antal fibre, mineraler og vitaminer af dem, som dit kæledyr har behov for. Ingredienser sætter dit kæledyrs krop på arbejde, da det tager længere tid for dem at fordøje foderet og samtidig holder det dem mætte i væsentligt længere tid. Så dér hvor man må købe foder oftere ved andre producenter, kan du spare det ved at købe Royal Canin. En foderpose på 5, 10 eller 20kg holder kort sagt i længere tid, hvis du køber Royal Canin.

Royal Canin tilbyder kæmpe udvalg

Royal Canin er specialister i dyrs sundhed og ernæringsbehov – og derfor findes der selvfølgelig også mange forskellige fodervarianter uanset om du har hund eller kat. Hvilken fodervariant du vælger bør derfor komme an på race, alder, vægt og eventuelle behov. Nogle varianter er godt for tænder og tarmsystem, nogle for pels m.fl. Prøv Royal Canins foderguide og find den helt rigtige variant til dit kæledyr. Der er en grund til at dyrlæger og opdrættere anbefaler Royal Canin…

 

Find Royal Canin og find dit produkt her

 

Læs meget mere om Royal canin her:

Royal Canin – stort udvalg af foder til hund og kat

Royal Canin tilbud – find sundt dyrefoder til gode priser

Royal Canin – Giv dig selv mange valgmuligheder

Share