Royal Canin Gastro Intestinal (foto: petworld-vet.dk)

Royal Canin Gastro Intestinal (foto: petworld-vet.dk)

Hvis du er så uheldig, at du har en hund med tarmproblemer, kan du sagtens kigge efter noget hundefoder i samme stil som for eksempel Royal Canin Gastro Inteatinal hos din lokale dyrehandler eller oven i købet også på nettet. Royal Canin Gastro Inteatinal forhandles heldigvis også hos de fleste dyrelæger, så hvis du er et smut forbi der for at få at vide, hvad der er i vejen med din hund og dens tarmproblemer, kan du passende købe det med hjem. Royal Canin Gastro Inteatinal er såkaldt ”fuldfoder”, hvilket betyder, at det er en slags foder, som din hund kan spise både morgen, middag og aften. Udover at være fuldfoder, så er Royal Canin Gastro Inteatinal også diætfoder. Hvis din hund skal have noget behandling ved hjælp af den ernæring, den får, så kan du med fordel ty til Royal Canin Gastro Inteatinal. Royal Canin Gastro Inteatinal reducerer nemlig akutte forstyrrelser i din hunds mave og tarm, og kan derfor være en stor hjælp for dig.

Hvordan virker Royal Canin Gastro Inteatinal?

Royal Canin Gastro Inteatinal virker på den måde, at det er letfordøjeligt for din hund, fordi det består af ingredienser, der er enormt letfordøjelige. Det vil sige, at din hund har nemmere ved både at tygge foderet og samtidig også ved at sluge det, og det kan give en letheds-fornemmelse og en følelse af velvære hos din hund. Det vil altså være rart for en hund, der lider af tarm- eller maveproblemer, hvis du fodrer den med Royal Canin Gastro Inteatinal.
Royal Canin Gastro Inteatinal har desuden nogle meget vigtige næringsstoffer, der kan få din hund på benene igen, hvis du er så uheldig, at den er blevet syg eller dårlig.

Find Royal Canin Gastro Inteatinal her

Share