Få råd af din dyrlæge (Foto Petworld.dk)

Få råd af din dyrlæge (Foto Petworld.dk)

De fleste hundeejere har midlerne til at købe det bedste hundefoder på markedet. Når du kaster dig ud i en fodershoppetur, så gør dig selv den tjeneste at kigge på mange forskellige produkter. Ikke for at blive forvirret, men for at finde ud af, hvad der er det bedste. Det fortjener din hund. Du kan sagtens holde dig til en enkelt producent som Royal Canin eller Hills, men vælg nogle mærker som dem, der har mange forskellige slags foder under samme label.

Til hvalpen, den ældre og den voksne

Gode og ældre mærker som Royal Canin har over årene videreudviklet de klassiske tørfoderpiller. Der er kommet produkter, som er specielt beregnet til din helt nye hvalp eller seniorhunden. I takt med at vi ved mere om hunden og dens liv, har Hills og Royal Canin også målrettet indholdet i foderet. Ud over at dele foderet op efter alder, har de også lavet produkter til den overvægtige, den allergiske eller bare den kreativt spisende hund. Så er det helt op til dig, hvad du vil servere for din hund.

Vend det med lægen

Hvis det er første gang, du skal købe foder til din hund, er det en god idé lige at runde din dyrlæge. Der er så mange hundeejere, der ikke ved, hvad godt hundefoder skal indeholde. Sørg for ikke at være en af dem. Spørger du lægen, skal du bare være opmærksom på, at han/hun ikke bare anbefaler dig sit eget hundefoder uden at give alternativer.

Se nogle af de mange muligheder inden for Royal Canin hundefoder

Share