Royal Canin dækker stort set det hele (Foto Petworld.dk)

Royal Canin dækker stort set det hele (Foto Petworld.dk)

Vil du se din hund logre lidt hurtigere med halen eller høre din kat spinde lidt højere? Vejen til dit kæledyrs hjerte går gennem kosten, og det er slet ikke lige meget, hvad man vælger at fodre sit dyr med.

Det er dig, der enevældigt bestemmer, hvad dit kæledyr skal have at spise, og det er et større ansvar, end man måske lige tror. Produkter fra Royal Canin imødekommer dyrenes behov med foder, der indeholder de næringsstoffer, som dyret har brug for. Der skal nemlig tages højde for det enkelte dyrs behov.

Din hund eller kat skal være sund og aktiv hele livet, og her gælder det samme for dyr som for mennesker: Du bliver, hvad du spiser. Og hvis din kat eller hund spiser sundt og det, der er rigtigt for den, kommer den til at strutte af sundhed.

Stærke tænder og sund pels med Royal Canin

Du kender dit kæledyr, og du kan tydeligt mærke, når dyret har det godt. Med den rette kost bliver hunden eller katten mere aktiv, nysgerrig og imødekommende, men god kost har også store fysiske effekter. De rette vitaminer og mineraler styrker dyret helt ind under huden, og en blank og blød pels afslører altid, at dyret får en god ernæring. Ligesom de stærke tænder, der sidder i munden på dyr, der har et godt helbred.

Royal Canin producerer mange forskellige slags foder, og hvilken type, der er den rigtige for dit dyr afhænger af kriterier som race, alder og størrelse. Går katten inde eller ude, er der også forskel på, hvilken form for kost, den bør få. De fleste dyr spiser, hvad de får serveret, så det er dit ansvar at finde det produkt, der er helt rigtigt for din hund eller kat.

Se et udvalg af produkter fra Royal Canin her

Share